martes, 28 de marzo de 2017

El Proper 6 d'abril anem al cinema!!

Bon dia famílies!! La propera setmana 6 d'abril us confirmem que anirem al cinema. L'entrada val 4.90 € més els diners que els hi doneu per comprar crispetes o llaminadures. Important que cadascú porti un moneder amb els seus diners i que si us plau, abans del proper dimarts ens digueu els diners que portaran cadascú dels vostres fills. Primer per saber nosaltres, i segons perquè farem una graella amb els diners de cadascú per treballar-ho. No es tracta només de realitzar la sortida, sinó de poder aplicar els coneixements sobre els diners que portem treballant tot el curs però amb més importància aquest segon trimestre. Ens podeu informar via blog, en un comentari o a l'agenda. 
Important que els hi expliqueu amb ells els diners que porten al moneder. En un principi per no quedar-nos sense seients, nosaltres treure'm les entrades amb anterioritat i el cinema ens el pagaran a nosaltres el mateix dia del cinema al mati. La resta que vulguin comprar allà serà els diners que sobrin, si es que vulgueu donar diners per crispetes o llaminadures (també ho poden portar de casa).

Entrarem a la sessió de 11:25, així que passarem tot el dia fora de l'escola. Qualsevol dubte aquí estem. Gràcies.

Roser i Esther
Resultado de imagen de los pitufos estreno 2017

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...