jueves, 30 de marzo de 2017

El 4 de maig cal portar la maleta!!



Hola famílies!! Com ja sabeu s'apropa la data de les colònies, és per això que espero que des de casa aneu treballant el tema de la roba. No és el que manifesten els vostres fills, espero que estiguin equivocats!! 

Recordeu que us vaig dir que hauríeu de portar la maleta preparada per ells? Doncs el dijous 4 de maig es la data per portar la maleta i que cadascú ens expliqui la seva tria. Ànim que tot és aprofitós per a ells. 

Aquest curs les colònies tenen un fet molt important a nivell personal de l'aula USEE i a nivell dels vostres fills, és per això que us animo a tots a que els vostres fills hi vagin i participin de l'experiència. El curs vinent començarà un nou cicle, noves relacions, nous camins i vincles amb altres companys, però aquest curs ens acomiadem del que hi ha. Si us plau!! m'agradaria que fossin tots per gaudir 24 hores de tots ells. Cada minut amb els vostres fills és un aprenentatge per compartir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...