miércoles, 16 de mayo de 2018

Cròniques de les Colònies


Bon dia famílies!! 
Les colònies han anat súper bé! s'han portat molt bé, i han gaudit de estar tots junts i de les activitats, això sí, no hem parat!! 
Dilluns quan vam arribar, vam preparar les habitacions i dinar. Desprès de dinar vam fer una activitat d'orientació pel poble i activitat interna de la casa, ja que plovia. Després de sopar van fer la "mini discoteca" i el "karaoke". Vam riure moltíssim i ballar molt. 
A la nit uns van quedar-se adormits ràpid, altres una mica de broma però, la veritat que teniu uns fills que estem tant orgulloses d'ells. Hem gaudit tant d'ells i l'hem passat de luxe!!
Dimarts va tocar excursió fins al parc d'aventura i vam anar al pantà de Sau. Hem tingut la nostra estoneta per fer la nostra al pantà, tirar pedres, pescar, fer-nos bromes i moltes fotos. La resta del temps hem estat tots junts gaudint de totes les activitats. 
El menjar estava boníssim, i ens hem posat les botes!
Sobretot, no oblideu que teniu uns fills meravellosos, que sortir amb ells és molt fàcil i gratificant. 
Gràcies per confiar amb nosaltres i per deixar-nos gaudir d'ells aquest dia i mig. 



Aqui teniu les fotos!!

3 comentarios:

  1. Gracies, gracies per acompanyarlos, per les vostres paraules sempre tant reconfortants, per la usee tant maca que heu creat I per tota l estima que Li teniu a la Natalia. Teniu tota la meva confianca!!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies a vosaltres sempre!! sempre que es pugui si ;-)

    ResponderEliminar

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...