viernes, 17 de junio de 2016

FEM CINE!: Emociones!!

Dins del projecte d'expressió de les emocions hem culminat les activitats fent un curtmetratge inspirat en l'antiguitat. 

Amb motiu de les Jornades Culturals que estem fent a l'escola que tenen com a eix principal l'escola i els seu 50è aniversari hem volgut tornar a traslladar-nos en el temps. 

Les pel·lícules mudes tenien com a prioritari expressar les emocions per, a més de la música i els cartells entre escenes, ens ajudessin a entendre la història... i així ha estat els nostres alumnes s'han convertit en actors expressius per donar vida a una pel·lícula... i val a dir que són tots uns artistes, ha quedat genial!!! n'estem molt contents!!!

Isabella, malauradament no va poder participar donat que no va venir, però se'ns dubte ens vam en recordar d'ella tot el dia.

Papes, mames, iaios, iaies, tiets, tietes... Esperem que gaudiu de la pel·lícula donat que esta feta amb tot l'esforç i estima del món.


1 comentario:

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...