domingo, 15 de mayo de 2016

IMPORTÀNCIA DEL CAP DE SETMANA...

Estimats pares i mares!

Moltes vegades us hem remarcat la importància de que els vostres fills i filles portin fotografíes del cap de setmana. Aquestes fotos ens ajuden a compartir estones disteses de comunicació. No només ens aporten això si nó que a més ens ajuden a fer un esforç de rememorar aquelles coses que hem fet al llarg dels dos dies de festa, també ens ajuden a entendre la disposició dels dies de la setmana, a elaborar la construcció d'un missatge oral amb estructura i coherència, a més de donar importància i rellevància a les coses que ells fan fora de l'escola.

Tots els dilluns al matí dediquem la primera hora, a vegades una mica més de temps, a xerrar i a explicar-nos què és el que hem fet. El portar les fotografies ens ajuden a entendre que és el que han fet i a la vegada poder acompanyar-los en la seva explicació i així crear converses elaborades i amb contingut. A més complimenten la seva llibreta i fem l'escriptura de frases en relació al que hem parlat amb anterioritat.

Es per això que un cop més l'Equip de la USEE us demanem siusplau que els dilluns porteu fotografíes o senzillament un petit escrit a l'agenda fent-nos cinc cèntims del que han fet. Aquest gest ajuda a complementar la comunicació dels vostres fills i filles, i també a més a més perquè es motiven molt a l'hora de compartir-ho amb els altres companys i escriure-ho al blog de l'escola.

Gràcies

L'Equip de la USEE



No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...