sábado, 23 de abril de 2016

Nosaltres també celebrem Sant Jordi...

Durant aquesta setmana hem estat enfeinats preparant la nostra sorpresa per Sant Jordi... 

Com bé diu la dita de l'abril que hem estat treballant aquest més, "per l'abril roses mil", no ens hem pogut estar i em decidit fer una rosa ben dolça amb les nostres mans. Cada rosa ha estat elaborada per cada alumne i amb una mica d'ajuda han quedat maquíssimes, a més si us hi fixeu cada una és ben diferent i personal, com cada un d'ells.

També i amb motiu de l'embarbussament que hem estat memoritzant i treballant aquest mes, "Un crit catacric! un drac, catacrac! Catacric, Catacrac!" ens hem decidit a fer un drac que a més té la funció de punt de llibre pel nostre conte il·lustrat!!!

Si sí, ho heu sentit bé!!! i ho veureu millor... hem estat creant, redactant, dibuixant i pintant el nostre conte. Hem estat artistes il·lustradors, redactors, creatius i compositors del nostre propi conte. I n'estem ben satisfets amb el resultat. 

L'equip de la Usee us desitjem una magnífica diada de Sant Jordi, en companyia dels vostres estimats i envoltats de milers de roses i llibres!





3 comentarios:

  1. Esteu fets uns artistes, quin llibre més maco heu fet i quina rosa més dolça. Merche (Mama Alex)

    ResponderEliminar
  2. Tenim uns nens fantàstics... Són els millors... Mari(mamá de Adri)

    ResponderEliminar

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...