martes, 1 de marzo de 2016

Consell d'infància...

Ahir els nostres companys de 4rt de primària van anar a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Boi per tal d'escollir els alumnes que representaran la nostra escola i el nostre alumnat dins del consell d'infància. Un organisme de participació ciutadana que contempla l'ajuntament de Sant Boi per tal de que els nens puguin exposar les seves impressions i reclams sobre la seva pròpia població. Em seguit tot els pasos reglamentaris per establir els representants que han estat escollits per votació popular. Els candidats que s'han presentat han exposat les seves idees de què volien fer pel poble. Un cop escoltades les seves propostes els alumnes han votat i un cop fet l'escrutini de vots ha sortit escollida la nostra companya Davinia.

El nostre company Jordi s'ha presentant exposant la norma que l'agradaria establir així com més propostes i pensament... ha obtingut un total de dos vots. No ha sortit representant però val a dir que ho ha fet d'allò més bé!!!

Una bona experiència per a que comencin a entendre el funcionament d'aquesta societat nostra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL CAP DE SETMANA

EL DISSABTE VAIG ESTAR LA PERRUQUERIA. EL  DIUMENGE VAIG ANAR A "LAS CASERNAS DE LA GUARDIA CIVIL" DEL PRAT DE LLOBERGAT I DE...